Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Image 6 title

type your text for 6th image here

Image 6 title

Image 7 title

type your text for 7th image here

Image 7 title

Image 8 title

type your text for 8th image here

Image 8 title

Image 9 title

type your text for 9th image here

Image 9 title

Image 10 title

type your text for 10th image here

Image 10 title

Akademia e Shkencave e Shqipërisë

Çmimet Shkencore Kombëtare të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë

Edicioni II, Viti 2017

 

Kliko për të lexuar rreth fituesve

Kliko Vendimin Nr. 5, "Për shpalljen e  fituesve të Çmimeve Shkencore Kombëtare Vjetore që akordohen nga Akademia e Shkencave të Shqipërisë, Edixioni II, 2017, datë 03 prill 2018.

S'afërmi  ceremonia e çmimeve shkencore 2017. Ndiqni spotin

 

Kliko Vendimin, për shpalljen e të nominuarve të Çmimeve Shkencore Kombëtare Vjetore (2017), që akordohen nga Akademia e Shkencave të Shqipërisë, datë 26 janar 2018.

 

Kliko për të lexuar listën e pjesëmarrësve për çmimet shkencore kombëtare të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë për vitin 2017.

 

Kliko Urdhër Nr.1, datë 8 janar 2018: "Për ngritjen dhe përbërjen e Jurisë së çmimeve shkencore kombëtare vjetore për vitin 2017".

 

Kliko Vendimin Nr. 13, për shpalljen e organizimit të Çmimeve Shkencore Kombëtare të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë për vitin 2017, datë 1 qershor 2017.

 

Kliko Thirrjen për pjesëmarrje në edicionin e dytë të çmimeve shkencore kombëtare të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë për vitin 2017.

 

flafKliko Thirrjen për pjesëmarrje në edicionin e dytë të çmimeve shkencore kombëtare të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë për vitin 2017 në gjuhën angleze.

 

Shkarkoni deklaratën mbi pranimin e kushteve të konkurimit

 

Shkarkoni deklaratën mbi origjinalitetin dhe autorësinë

 

Shkarkoni kërkesën për konkurim në çmimet shkencore të akademisë