Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Image 6 title

type your text for 6th image here

Image 6 title

Image 7 title

type your text for 7th image here

Image 7 title

Image 8 title

type your text for 8th image here

Image 8 title

Image 9 title

type your text for 9th image here

Image 9 title

Image 10 title

type your text for 10th image here

Image 10 title

Koncert Diaspora Artistike dhe Shkencore - SHBA

 

Akademia e Shkencave e Shqipërisë në bashkëpunim me Ministrinë e Diasporës, organizon koncertin e Diasporës Artistike dhe Shkencore - SHBA. Pjesëmarrës do të jenë Dr. Redi Llupa (piano, SHBA - Shqipëri) dhe Dr. Juan Sebastian Delgado (violonçel, Kanada-Argjentinë).

Pianisti shqiptar Dr. Llupa, i cili është pjesë e kërkuesve shkencorë të Diasporës Shqiptare, është gjithashtu dhe ambasador i muzikës së vendit të tij.

Në program përfshihen kompozimet e Manuel de Falla, Claude Vivier, Fazıl Say, Tonin Harapi, Vasil S. Tole, Thomas Simaku, Marcelo Nisinman dhe Astor Piazzolla. Disa prej këtyre veprave do të jenë jo vetëm premierë shqiptare, por edhe premierë botërore.

Koncerti zhvillohet ditën e dielë, më datë 8 shtator 2019, ora 19:00, në sallën "Aleks Buda" të Akademisë së Shkencave.

 

Klikoni për të lexuar ftesën me programin dhe informacione të mëtejshme.