Letër urimi nga akad. Mehmet Kraja

Category: Të reja
Written by Nevila
Hits: 1824


Klikoni për të lexuar: Letër urimi nga akad. Mehmet Kraja, Kryetar i Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Kosovës për akad. Skënder Gjinushi në postin e tij si Kryetar i Akademisë së Shkencave të Shqipërisë!