Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Image 6 title

type your text for 6th image here

Image 6 title

Image 7 title

type your text for 7th image here

Image 7 title

Image 8 title

type your text for 8th image here

Image 8 title

Image 9 title

type your text for 9th image here

Image 9 title

Image 10 title

type your text for 10th image here

Image 10 title

Takim me Kryetarin e Kuvendit të Shqipërisë

 

Kryetari i Kuvendit të Shqipërisë z. Gramoz Ruci priti në takim sekretarin shkencor të Akademisë së Shkencave akademik Vasil S. Tole, për konkretizimin e marrëveshjes së nënshkruar mes dy institucioneve.

 

 

Lexo: Marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet Kuvendit të Shqipërisë dhe Akademisë së Shkencave të Shqipërisë.