Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Image 6 title

type your text for 6th image here

Image 6 title

Image 7 title

type your text for 7th image here

Image 7 title

Image 8 title

type your text for 8th image here

Image 8 title

Image 9 title

type your text for 9th image here

Image 9 title

Image 10 title

type your text for 10th image here

Image 10 title

Viti 1996

Fonologjia historike e gjuhës shqipe / Shaban Demiraj. - Tiranë :Toena, 1996.
(Akademia e Shkencave e Shqipërisë. Instituti i Gjuhësisë dhe i Letërsisë.)
332 f.;

 

Gramatika e gjuhës shqipe  / Mehmet Çeliku, Mahir Domi, Spiro Floqi etj.. - Tiranë : , 1996. 
(Akademia e Shkencave e Shqipërisë. Instituti i Gjuhësisë dhe i Letërsisë.)
Vol.II: Sintaksa
684 f.;

 

Letërsia si e tillë : Probleme të vlerësimit të trashëgimisë sonë letrare: Akte të Konferencës shkencore me këtë temë të mbajtur në Tiranë më 28-29  / Red Dilaver Dilaveri. - Tiranë : Toena, 1996
(Akademia e Shkencave e Shqipërisë. Instituti i Gjuhësisë dhe i Letërsisë.)
430 f.;

 

Studime etimologjike në fushë të shqipes /Eqrem Çabej; përgatiti për shtyp dhe pajisi me treguesit e fjalëve Seit Mansaku, Anila Omari. - Tiranë : 1996
(Akademia e Shkencave e Shqipërisë. Instituti i Gjuhësisë dhe i Letërsisë.)
622 f.;

 

Vepra : Botohet nën kujdesin e Akademisë së Shkencave të Republikës së Shqipërisë/ Mbledhur përgatitur dhe pajisur me shënime nga Nasho Jorgaqi / Fan S. Noli; mblodhi dhe përgatiti Nasho Jorgaqi. - Tiranë : , 1996
(Akademia e Shkencave e Shqipërisë. Instituti i Gjuhësisë dhe i Letërsisë.)
Vepra 6 : Oratoria, autobiografia, letërkëmbimi, intervista, të ndryshme.
753 f.;