Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Image 6 title

type your text for 6th image here

Image 6 title

Image 7 title

type your text for 7th image here

Image 7 title

Image 8 title

type your text for 8th image here

Image 8 title

Image 9 title

type your text for 9th image here

Image 9 title

Image 10 title

type your text for 10th image here

Image 10 title

Viti 2000

      

Kolë Luka, Dokumente të Rilindjes për Shkodrën : Letërkëmbimi i firmës tregtare Bianku
Viti: 2000
Faqe: 347
Shih skedën e plotë

      

Ali Aliu, Naim Frashëri 100 vjet pas: (Konferencë shkencore, Prishtinë 14-15 tetor 2000)
Viti: 2000
Faqe: 181
Shih skedën e plotë

      

Hamit Beqja, Proçesi i tranzicionit demokratik dhe psikologjia e shqiptarëve të sotëm : Vrojtime e meditim
Viti: 2000
Faqe: 203
Shih skedën e plotë

      

Aleks Buda, Red. Tatjana Haxhimihali, Shkrime historike, Vëll.4 : Publicistikë
Viti: 2000
Faqe: 424
ISBN: 99927-1-274-0
Shih skedën e plotë

      

Hamit Kaba, UNRRA në Shqipëri 1944-1947
Viti: 2000
Faqe: 286
Shih skedën e plotë