Mbledhje e jashtëzakonshme

 

Këshilli Ekzekutiv i Akademisë së Shkencave të Shqipërisë u mblodh më datë 13 korrik 2019, dhe vendosi që më datë 19 korrik 2019,ora 11.00 të bëhet mbledhja e jashtëzakonshme e Asamblesë së Akademisë.

 

Lexoni njoftimin e plotë.