Akademia e Shkencave e Shqipërisë

Çmimet Shkencore Kombëtare të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë

Edicioni III, Viti 2018

 

 

Kliko Thirrjen për pjesëmarrje në edicionin e tretë të çmimeve shkencore kombëtare të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë për vitin 2018.

  

Shkarkoni deklaratën mbi pranimin e kushteve të konkurimit

 

Shkarkoni deklaratën mbi origjinalitetin dhe autorësinë

 

Shkarkoni kërkesën për konkurim në çmimet shkencore të akademisë