REAGIMI SHKENCOR KUNDER COVID19

Seksioni i Shkencave Natyrore dhe Teknike miraton kandidaturat për titujt “akademik” dhe “akademik i asociuar” të ASH-së

Të reja nga Astronimia

 

Për çdo të re nga Astronomia vizitoni faqen: Ylli Shqiptar