REAGIMI SHKENCOR KUNDER COVID19

Seksioni i Shkencave Natyrore dhe Teknike miraton kandidaturat për titujt “akademik” dhe “akademik i asociuar” të ASH-së

AKADEMIKË QË JANË NDARË NGA JETA

 

Nr

Mbiemër

Emër

Fusha

1

ADHAMI

Josif

Mjekësi

2

AGOLLI

Dritëro

Letërsi

3

BEKTESHI

Selaudin

Mjekësi

4

BEQIRAJ

Gudar

Matematikë-Informatikë

5

BEQJA

Hamit

Psikologji

6

BIÇOKU

Teki

Gjeofizik

7

BUDA

Aleks

Histori

8

BULO

Jorgo

Letërsi

9

BUSHATI

Salvator

Gjeofizikë

10

ÇABEJ

Eqrem

Gjuhësi

11

DAIJA

Tish

Muzikologji

12

DAJA

Besim

Ndërtim

13

DEDJA

Bedri

Pedagogji-psikologji

14

DEMIRAJ

Shaban

Gjuhësi

15

DOMI

Mahir

Gjuhësi

16

FRASHËRI

Kristo

Histori

17

GAÇE

Petrit

Mjekësi

18

GJERGJI

Andromaqi

Etnologji

19

HOXHA

Fejzi

Mjekësi

20

HOXHA

Farudin

Hidroenergjetikë

21

KAKARRIQI

Zef

Veterinari

22

KËLLIÇI

Zija

Ndërtim

23

KOSTALLARI

Androkli

Gjuhësi

24

KUMBARO

Hajredin

Metalurgji

25

KUNESHKA

Sotir

Fizikë

26

LAÇEJ

Hysen

Agronomi

27

MARA

Hekuran

Ekonomi

28

MISJA

Vladimir

Ekonomi

29

PASKALI

Odhise

Skulpturë

30

PAPARISTO

Kolë

Botanikë

31

PËRMETI

Mentor

Biologji

32

PILIKA

Petraq

Matematikë

33

POLLO

Stefanaq

Histori

34

POPA

Kolë

Kimi

35

POPA

Ylli

Mjekësi

36

PREZA

Bajram

Mjekësi

37

PRIFTI

Kristaq

Histori

38

PUTO

Arben

Drejtësi

39

RADOVICKA

Petrit

Energjetikë

40

SHUTERIQI

Dhimitër

Letërsi

41

SULSTAROVA

Eduard

Sizmologji

42

TARTARI

Teki

Biologji

43

TOPALLI

Kolec

Gjuhësi

44

UÇI

Alfred

Estetikë

45

VEVEÇKA

Afërdita

Fizikë

46

XHOLI

Zija

Filozofi