REAGIMI SHKENCOR KUNDER COVID19

Seksioni i Shkencave Natyrore dhe Teknike miraton kandidaturat për titujt “akademik” dhe “akademik i asociuar” të ASH-së

Zëvendëskryetar

 

 

 Zëvendëskryetar

 Akademik Vasil S. TOLE

 

 

Detyrat e Zëvendëskryetarit të Akademisë së Shkencave

 

CV e Zëvendëskryetarit të Akademisë së Shkencave