4 dhjetor 2015 - 95 vjetori i Akademikut Kristo Frasheri


Akademiku Kristo Frasheri mbush 95 vjeç: 26 libra studimorë. 8000 faqe të botuara. A ka mënyrë më të mirë për te festuar një 95-vjetor të lindjes?
Akademia e Shkencave, kolegët e tij të ngushtë, i urojnë ditëlindjen dhe presin veprën tjetër të re nga duart dhe mendja e një historiani, që ka studjuar pikat më kyçe të historisë kombëtare.Ftesa

Ftesa

Diskutim mes kolegësh: Kryetari i Akademisë së Shkencave, prof. Muzafer Korkuti dhe prof. Kristo Frashëri.