27 Gusht 2015 - nderohet fizikani shqiptar akad. Floran Vila me Cmimin e Nderit të Unionit

Unioni Ballkanik i Fizikës nderoi fizikanin shqiptar akad. Floran Vila me Cmimin e Nderit të Unionit me motivacionin “Për kontribute të mëdha në fizikë dhe për Unionin Ballkanik të Fizikës”.


Ceremonia e dhënies së Çmimit u organizua më datë 24 Gusht 2015, ora 9, gjatë Ceremonisë së Hapjes të Konferencës së 9-të të Përgjithshme të Unionit Ballkanik të Fizikës, mbajtur në Stamboll, Turqi në datat 24 - 27 Gusht 2015.