26 nëntor 2015 - Ndahet nga jeta akademik Jorgo BULO


Akademik Jorgo 
Bulo

Me hidhërim të thellë Akademia e Shkencave e Shqipërisë njofton ndarjen nga jeta, papritur, sot më datë 26 nëntor 2015, të akademikut Jorgo Bulo, historian i letërsisë, kritik letrar, profesor.

Ceremonitë në nderim të Tij do të bëhen me dije në një njoftim të dytë.

Shprehim ngushëllimet më të thella për bashkëshorten, vajzën dhe familjarët.

 


Tiranë, më 26 nëntor 2015