Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Image 6 title

type your text for 6th image here

Image 6 title

Image 7 title

type your text for 7th image here

Image 7 title

Image 8 title

type your text for 8th image here

Image 8 title

Image 9 title

type your text for 9th image here

Image 9 title

Image 10 title

type your text for 10th image here

Image 10 title

Konferenca

  1. Lexoni: Konferencë shkencore ndërkombëtare “Teknologjitë Inovative në Mbështetje të Bujqësisë dhe Agroturizmit”

  2. Lexoni: Konferencë shkencore ndërkombëtare “Romani shqiptar, fillimi i shekullit XXI”

  3. Lexoni: Edicioni i pestë i Forumit Ndërkombëtar të Integrimit të Qytetërimeve

  4. Lexoni: Konferencën "Kina, Ballkani dhe nisma një Brez, një Rrugë"

  5. Lexoni: Konferencën shkencore “Trashëgimia natyrore dhe kulturore – risi e shkencës gjeografike shqiptare”


 

Konferenca shkencore të zhvilluara në vitin 2017

 


 

Konferenca shkencore të zhvilluara në vitin 2016

 


 

 

Konferenca shkencore të zhvilluara në vitin 2015

 


 

Konferenca shkencore të zhvilluara në vitin 2014