Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Image 6 title

type your text for 6th image here

Image 6 title

Image 7 title

type your text for 7th image here

Image 7 title

Image 8 title

type your text for 8th image here

Image 8 title

Image 9 title

type your text for 9th image here

Image 9 title

Image 10 title

type your text for 10th image here

Image 10 title

Konferenca 2016

 

 • Lexoni: Forumin publik Karta e Gjelbër - rimodelimi i zhvillimit ekonomik dhe kontekstet lokale

 

 • Lexoni: Konferenca ndërkombëtare shkencore me temë “Këshillimi Shkencor” dhe mbledhja e Asamblesë së Përgjithshme të Rrjetit Botëror të Akademive të Shkencave (InterAcademy Partnership, IAP)

 

 • Lexoni: Konferenca shkencore ndërkombëtare Shekulli i Kadaresë

 

 

 • Lexoni: Konferenca shkencore ndërkombëtare 1000-vjetori i Shën Gjon Vladimirit

 

 • Lexoni: Konferenca Ndre Mjeda - në 150 vjetorin e lindjes

 

 • Lexoni: Konferenca shkencore 100-vjet nga vetëqeverimi i Korçës

 

 • Lexoni: Konferenca jubilare Adem Demaçi dhe letërsitë shqipe

 

 • Lexoni: Tribunë muzikologjike kushtuar jetës dhe krijimtarisë së kompozitorit Zeqirja Ballata

 

 • Lexoni: Konferencën Tish Daija - në 90-vjetorin e lindjes

 

 • Lexoni: Konferencën Kombëtare “Siguria e digave dhe menaxhimi i tyre"

 

 • Lexoni: Konferencën Shkencore “Putting Farmers First"

 

 • Lexoni: Konferencën shkencore nderkombëtare mbi Frutikulturën alternative

 

 • Lexoni: Konferencën e VII-të Ndërkombëtare “Information Systems and Technology Innovations: the New Paradigm for a Smarter Economy”

 

 • Lexoni: Forumi Shkencor “Dibra e Madhe dhe Radika”