REAGIMI SHKENCOR KUNDER COVID19

Seksioni i Shkencave Natyrore dhe Teknike miraton kandidaturat për titujt “akademik” dhe “akademik i asociuar” të ASH-së

Akademia e Shkencave e Shqipërisë

Contact

Contact-image
Address:
Sheshi "Fan Noli" Tiranë

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Phone: ++ 355 4 222 74 76

Fax: ++ 355 4 222 74 76

http://www.akad.gov.al