Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Image 6 title

type your text for 6th image here

Image 6 title

Image 7 title

type your text for 7th image here

Image 7 title

Image 8 title

type your text for 8th image here

Image 8 title

Image 9 title

type your text for 9th image here

Image 9 title

Image 10 title

type your text for 10th image here

Image 10 title

27 Gusht 2015 - nderohet fizikani shqiptar akad. Floran Vila me Cmimin e Nderit të Unionit

Unioni Ballkanik i Fizikës nderoi fizikanin shqiptar akad. Floran Vila me Cmimin e Nderit të Unionit me motivacionin “Për kontribute të mëdha në fizikë dhe për Unionin Ballkanik të Fizikës”.


Ceremonia e dhënies së Çmimit u organizua më datë 24 Gusht 2015, ora 9, gjatë Ceremonisë së Hapjes të Konferencës së 9-të të Përgjithshme të Unionit Ballkanik të Fizikës, mbajtur në Stamboll, Turqi në datat 24 - 27 Gusht 2015.