Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Image 6 title

type your text for 6th image here

Image 6 title

Image 7 title

type your text for 7th image here

Image 7 title

Image 8 title

type your text for 8th image here

Image 8 title

Image 9 title

type your text for 9th image here

Image 9 title

Image 10 title

type your text for 10th image here

Image 10 title

26 nëntor 2015 - Ndahet nga jeta akademik Jorgo BULO


Akademik Jorgo 
Bulo

Me hidhërim të thellë Akademia e Shkencave e Shqipërisë njofton ndarjen nga jeta, papritur, sot më datë 26 nëntor 2015, të akademikut Jorgo Bulo, historian i letërsisë, kritik letrar, profesor.

Ceremonitë në nderim të Tij do të bëhen me dije në një njoftim të dytë.

Shprehim ngushëllimet më të thella për bashkëshorten, vajzën dhe familjarët.

 


Tiranë, më 26 nëntor 2015