Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Image 6 title

type your text for 6th image here

Image 6 title

Image 7 title

type your text for 7th image here

Image 7 title

Image 8 title

type your text for 8th image here

Image 8 title

Image 9 title

type your text for 9th image here

Image 9 title

Image 10 title

type your text for 10th image here

Image 10 title

4 dhjetor 2015 - 95 vjetori i Akademikut Kristo Frasheri


Akademiku Kristo Frasheri mbush 95 vjeç: 26 libra studimorë. 8000 faqe të botuara. A ka mënyrë më të mirë për te festuar një 95-vjetor të lindjes?
Akademia e Shkencave, kolegët e tij të ngushtë, i urojnë ditëlindjen dhe presin veprën tjetër të re nga duart dhe mendja e një historiani, që ka studjuar pikat më kyçe të historisë kombëtare.Ftesa

Ftesa

Diskutim mes kolegësh: Kryetari i Akademisë së Shkencave, prof. Muzafer Korkuti dhe prof. Kristo Frashëri.