Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Image 6 title

type your text for 6th image here

Image 6 title

Image 7 title

type your text for 7th image here

Image 7 title

Image 8 title

type your text for 8th image here

Image 8 title

Image 9 title

type your text for 9th image here

Image 9 title

Image 10 title

type your text for 10th image here

Image 10 title

 

Pas nominimit të veprës Thimi Mitko: Fjalëtore gërqisht-shqip dhe ndihmesa të tjera leksikografike, për çmimin Çabej, në edicionin e I të konkursit shkencor të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë, prof. Dhori Qirjazi vjen para studiuesve, akademikve, profesorëve e studentëve të shkencave filologjike, me ligjëratën e hapur Mitkologji dhe ballkanologji: “Fjalëtoret”, arkivi i Ali Pashës dhe “Tekstet Shqiptare” të H. Pedersenit. Prezantimi u mbështet në burime e fakte të reja, të paprekura deri më sot. (2 qershor 2017)