Akademia e Shkencave e Shqipërisë

Çmimet Shkencore Kombëtare të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë

Edicioni II, Viti 2017

 

Kliko për të lexuar rreth fituesve

Kliko Vendimin Nr. 5, "Për shpalljen e  fituesve të Çmimeve Shkencore Kombëtare Vjetore që akordohen nga Akademia e Shkencave të Shqipërisë, Edixioni II, 2017, datë 03 prill 2018.

S'afërmi  ceremonia e çmimeve shkencore 2017. Ndiqni spotin

 

Kliko Vendimin, për shpalljen e të nominuarve të Çmimeve Shkencore Kombëtare Vjetore (2017), që akordohen nga Akademia e Shkencave të Shqipërisë, datë 26 janar 2018.

 

Kliko për të lexuar listën e pjesëmarrësve për çmimet shkencore kombëtare të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë për vitin 2017.

 

Kliko Urdhër Nr.1, datë 8 janar 2018: "Për ngritjen dhe përbërjen e Jurisë së çmimeve shkencore kombëtare vjetore për vitin 2017".

 

Kliko Vendimin Nr. 13, për shpalljen e organizimit të Çmimeve Shkencore Kombëtare të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë për vitin 2017, datë 1 qershor 2017.

 

Kliko Thirrjen për pjesëmarrje në edicionin e dytë të çmimeve shkencore kombëtare të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë për vitin 2017.

 

flafKliko Thirrjen për pjesëmarrje në edicionin e dytë të çmimeve shkencore kombëtare të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë për vitin 2017 në gjuhën angleze.

 

Shkarkoni deklaratën mbi pranimin e kushteve të konkurimit

 

Shkarkoni deklaratën mbi origjinalitetin dhe autorësinë

 

Shkarkoni kërkesën për konkurim në çmimet shkencore të akademisë