Akademia e Shkencave e Shqipërisë

 

Çmimet Shkencore Kombëtare të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë

Edicioni III, Viti 2018

 

 

 

S'afërmi  ceremonia e çmimeve shkencore 2018. Ndiqni spotin

 

Lexoni Kalendari i Ligjëratave të të Nominuarve për Çmimet Shkencore 2018

 

Lexoni Vendim nr.6, datë 8 maj 2019 "Për shpalljen e të nominuarve të Çmimeve Shkencore Kombëtare 2018, që akordohen nga Akademia e Shkencave e Shqipërisë"

Lexoni më shumë të nominuarve.

 

Lexoni Vendim nr.5, datë 24 prill 2019 "Për shpalljen e listës së pjesëmarrësve në konkursin për çmimet shkencore kombëtare të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë për vitin 2018"

 

Lexoni Propozim Kandidature "Për çmimin e Karrierës Akademike 2018".

 

Lexoni Ngrihet Juria e Çmimeve Shkencore 2018

 

Lexoni Thirrjen për pjesëmarrje në edicionin e tretë të çmimeve shkencore kombëtare të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë për vitin 2018.

  

Shkarkoni deklaratën mbi pranimin e kushteve të konkurimit

 

Shkarkoni deklaratën mbi origjinalitetin dhe autorësinë

 

Shkarkoni kërkesën për konkurim në çmimet shkencore të akademisë