Konferenca Ndërkombëtare e Tendencave në Nanoteknologji (TNT2021)

Ditën e hënë ora 9.00 në Hotel Tirana Internacional nis Konferenca Ndërkombëtare e Tendencave në Nanoteknologji (TNT2021).

Konferenca me e madhe botërore vjen për herë të parë në Shqipëri, ku do të marrin pjesë mbi 210 shkencëtarë e studiues nga 21 vende të ndryshme të botës.

Konferenca Ndërkombëtare e Tendencave në Nanoteknologji (TNT2021) do të mbahet nga 4 deri më 8 tetor 2021

Bashkëngjitur informacioni për tematikat, pjesëmarrjen dhe zhvillimet e kësaj konference njëjavore që mbledh ne Tiranë shkencëtarët më të mirë të botës; mes tyre edhe shkencëtari shqiptar me njohje dhe veprimtari ndërkombëtare, akademik Arben Merkoçi, që është bashkëdrejtues i kësaj konference.

Bashkëngjitur gjeni programin e Konferencës.