Njoftime të ASH

 

Lexoni Njoftimin e jurisë për veprat e nominuara për çmimin e veçantë “Shuteriqi”.

 

Lexoni Vendimin nr. 64 datë 16 nëntor 2023 "Për shpalljen e konkursit për ringritjen e Akademisë së të Rinjve dhe për pranimet e reja sipas Ligjit e Statutit".

 

Lexoni Dekretin e Presidentit për emërimin e Kryetarit të Akademisë së Shkencave.

 

Lexoni Thirrjen e katërt për pjesëmarrje në konkursin për çmimin e veçantë Shuteriqi që akordohet nga Akademia e Shkencave për botime dokumentare.