ICGEE-2020

 

International Conference on Geosciences and Earthquake Engineering - 

Challenges for Balkan Region (ICGEE-2020)

 

Tirana, November 26,2020

 


 

Lexo: Vendim Nr. 24, datë 28.02.2020, "Për ngritjen e Komitetit organizator për Konferencën Ndërkombëtare [Gjeoshkenca dhe sfidat e inxhinierisë së tërmeteve në Ballkanin perëndimor]"