Konferenca 2016

 

 • Lexoni: Forumin publik Karta e Gjelbër - rimodelimi i zhvillimit ekonomik dhe kontekstet lokale

 

 • Lexoni: Konferenca ndërkombëtare shkencore me temë “Këshillimi Shkencor” dhe mbledhja e Asamblesë së Përgjithshme të Rrjetit Botëror të Akademive të Shkencave (InterAcademy Partnership, IAP)

 

 • Lexoni: Konferenca shkencore ndërkombëtare Shekulli i Kadaresë

 

 

 • Lexoni: Konferenca shkencore ndërkombëtare 1000-vjetori i Shën Gjon Vladimirit

 

 • Lexoni: Konferenca Ndre Mjeda - në 150 vjetorin e lindjes

 

 • Lexoni: Konferenca shkencore 100-vjet nga vetëqeverimi i Korçës

 

 • Lexoni: Konferenca jubilare Adem Demaçi dhe letërsitë shqipe

 

 • Lexoni: Tribunë muzikologjike kushtuar jetës dhe krijimtarisë së kompozitorit Zeqirja Ballata

 

 • Lexoni: Konferencën Tish Daija - në 90-vjetorin e lindjes

 

 • Lexoni: Konferencën Kombëtare “Siguria e digave dhe menaxhimi i tyre"

 

 • Lexoni: Konferencën Shkencore “Putting Farmers First"

 

 • Lexoni: Konferencën shkencore nderkombëtare mbi Frutikulturën alternative

 

 • Lexoni: Konferencën e VII-të Ndërkombëtare “Information Systems and Technology Innovations: the New Paradigm for a Smarter Economy”

 

 • Lexoni: Forumi Shkencor “Dibra e Madhe dhe Radika”