Promovime

 

  1. Lexoni: Përurohet libri “Krishtërimi i hershëm në provincat Praevalis dhe Dardania” me autor akad. asoc. Gëzim Hoxha 

  2. Lexoni: Promovohet "Banda Kombëtare Vatra" - një histori unike shqiptaro-amerikane i akad. Vasil S. Toles 

  3. Lexoni: Promovim i kolanës prej 10 vëllimesh me burime dokumentare për qëndresën arbërore në shekullin e Gjergj Kastriotit-Skënderbeut

  4. Lexoni: Dita e albanologjisë në Kinë - Përurime botimesh dhe projektesh

  5. Lexoni: Promovimi i librit “Pemëtaria dhe vreshtaria në Shqipëri dhe në Kosovë”

  6. Lexoni: Promovimi i librit “Dardania – Kërkime dhe Studime Arkeologjike”

  7. Lexoni: Promovimi i librit “Pasuritë ujore të Shqipërisë”

  8. Lexoni: Promovimi i librit “Migrimi i varfërisë”

  9. Lexoni: Promovimi i librit “Shqipëria dhe shqiptarët në Europën e Piut II”

  10. Lexoni: Përurim i disa monografive të akad. as. E. Pingulit dhe me bashkautorë

  11. Lexoni: Përurim i tre botime shkencore në mjediset e Fakultetit Gjeologji-Miniera të Universitetit Politeknik të Tiranës

  12. Lexoni: Përurim i tre monografive shkencore në fushën e gjeoshkencave

  13. Lexoni: Përurimi i librit tё akad. Bardhyl Golemi, “Njeriu elektromagnetik, nё njё mjedis elektromagnetik”